Fototapet - Puzzle: bubbles (50x1000cm)

Art.nr: 28341
599.00 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 3-5 dagar

Alltid fri frakt

5 års garanti

Enkla returer & byten

Slitstark, vattenavvisande och reptålig non-woven tapet "Puzzle: bubbles" för att klistras på väggen som en vanlig tapet. Fototapet - "Puzzle: bubbles" med inspirerande motiv kommer att vara en imponerande dekor till varje rum. Non-woven tapeter klistras upp med vanligt tapetklister. De kan placeras i alla rum även badrum och kök. Våra non-woven tapeter har en halvmatt beläggning och tack vare dess materialegenskaper döljer de effektivt mindre defekter och ojämnheter i väggen. Våra non-woven tapeter hjälper till att bibehålla värme i rummet genom att skapa ett isolerande skikt samtidigt som den låter väggen att andas. Trycket är vattenfast och mycket slitstarkt.


Högkvalitativt tryck
Digital utskriftskvalitet med 600 DPI upplösning. Den bästa teknologin ger livfulla färger som gör att våra non-woven tapeter hjälper till att få ditt rum att kännas större.


Miljövänlig och säker
Tack vare att vi endast använder miljövänliga material kan vi också rekommendera våra motiv till både sovrum och barnrum.


Säkert emballage
Tapeterna rullas ihop och packas in i rullar av hård kartong som säkerställer en trygg och säker transport. Varje tapetrulle innehåller instruktioner om hur man sätter upp den.


Enkel montering
Tapeterna består av 50cm breda våder som gör uppsättningen enkel och smidig.


Ta en titt på hur man applicerar "Puzzle: bubbles" tapeten steg för steg.


Ladda ner instruktionerna


Ytvikt: 120 g / m2
Vådbredd (bredd på rulle): 50cm
Tryckteknik: Lasertryck (termiskt härdat tryck)

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: