4 varianter
Dörrtapet - Old Door - Granddecor.se
Dörrtapet - Old Door - Granddecor.se
Dörrtapet - Old Door - Granddecor.se
Dörrtapet - Old Door - Granddecor.se
5.0 1

Dörrtapet - Old Door (70x210cm)

Art.nr: 30873
(1 recensioner)
499.00 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 4-6 dagar

Alltid fri frakt

5 års garanti

Enkla returer & byten

Slitstark och reptålig dörrtapet i non-woven kvalitet för applicering på dörrar är ett inspirerande dekorativt sätt som passar utmärkt för alla hem. Dekorativa non-woven tapeter kan fästas på alla dörrar med tapetlim. Du kan applicera det i vilket rum som helst, även i badrum eller kök. Du kan applicera dem på både ytterdörr (insidan) och alla slags innerdörrar (släta).


Hög utskriftskvalitet
Tack vare 600 dpi digital utskriftskvalitet i unik teknik och levande färger kommer non-woven tapeten att dramatiskt förändra din dörrs utseende.


Enkel installation
Dörrtapeter består av praktiska horisontella remsor med en bredd på 50cm vilket gör appliceringen mycket enkel. Applicera limmet på dörrens yta. Applicera varje remsa en efter en. Tryck fast, klippa till sidodelarna och det är klart! Utan veck och luftbubblor.


Ekologisk och säker
Våra dörrtapeter är luktfria. Med hjälp av säkra material kan vi även rekommendera våra tapeter till sovrum och barnrum.


Säker förpackning
Tapeten rullas ihop och förpackas i en tjock kartong som garanterar transportsäkerheten. Varje kartong innehåller installationsanvisningar.


Färgvikt: 120g/m2
Antal delar: 5
Bredd på rulle: 50 cm
Tryckteknik: laser (thermoset print)

Tipsa

0
0

Recensioner

Peter

Riktigt bra kvalité och väldigt enkel att sätta upp.

2019-03-21

Skriv en recension om produkten

Betyg: