Enkla Returer & Byten

ENKLA RETURER OCH BYTEN - DET SKALL VARA LÄTT ATT HANDLA HOS OSS!

 

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara och ha möjlighet att öppna förpackningen och titta närmare på produkten. Om varan inte är som du föreställt dig har du 14 dagars öppet köp när du handlat hos GrandDecor.se. 

Det enda som är viktigt egentligen är att varorna kommer tillbaka hela och oanvända och att paketet innehåller en kopia på ordersedel så vi ser vilken order det rör sig om. 

Det skall vara enkelt och handla hos oss på GrandDecor.se och de få gånger ni behöver byta något eller vill returnera något så följer ni helt enkelt nedanstående tillvägagångssätt:

Steg 1
- Skicka ett mail till info@granddecor.se att du skall returnera en order/delorder. Skriv ordernummer i mailet så vi vet vilken order det gäller. Skall du ha något annat istället så lägger du en ny order med det du skall ha.

Steg 2
- Packa ner produkterna ordentligt i original kartongen (glöm ej skicka med kopia på ordersedel).

Steg 3 (om du vill)
- Köp en returfraktsedel med rätt vikt genom att klicka här!

Steg 4
Skicka paketet till:

GrandDecor.se (SilentSwede AB)
Generatorvägen 4
29391 Olofström
Sverige

Steg 5
- Är det en ren retur så kommer pengarna tillbaka på samma sätt du betalade efter att vi mottagit din retur. Vill du byta dina varor lägger du bara en ny order med de nya produkterna så krediterar vi returen så fort den inkommer till vårt lager. Har du valt faktura som betalningssätt och inte betalat den så krediterar vi hela eller delar av fakturan.